perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kävellen bikinikuntoon?

Noin vuosi sitten Prisma möi noin neljälläkympillä näitä kohuttuja "masai-kenkiä" eli lenkkareita, joiden pohja on kaareva. Pitihän tarjoukseen tarttua ja niin Avi-Motion nahkakengät vaihtoivat omistajaa. On taas aika ottaa kengät esiin ja ryhtyä tekemään reippaita kävelylenkkejä vauhdikkaan musiikin säestyksellä!

Kuvat Avi-Motionin sivuilta
Ja mitä kaikkea näiden uusien tallustimien myötä oli tarjolla:

Avi-motion perheen ensimmäinen tulokas. Avi-motion -kengät tehostavat kävelyn kiinteyttävää vaikutusta. Avi-motion kohdistaa rasituksen haluttuihin kehonosiin. Vatsalihakset, reidet, pohkeet ja pakarat joutuvat töihin. Avi-motion parantaa ryhtiä ja keventää selän, lonkkien ja polvien rasitusta.  Täysnahkainen näyttävä kenkä. Polta kaloreita, kiinteytä lihaksia, näytä hyvältä! Tee liikunnasta hauskaa!


Voin paljastaa, että ylläolevat kuvat eivät ole viimekesäisten kävelylenkkien tulosta, vaan mainoskuvia tuoteen valmistajan sivuilta. Allekirjoitan kuitenkin mainostekstin viimeisen lauseen: liikunta (käveleminen) on hauskempaa näillä kengillä kuin tavallisilla lenkkareilla. Kävelyasento on erilainen ja näin ollen lenkki tuntuu kuin tuntuukin "takajaloissa" eli pakaroissa. Kävelytahti on kiikkukengillä luontaisesti aika nopea, joten syke nousee rasvaa tehokkaasti polttavalle tasolle kaksi (Polar-Electron mittarilla mitattuna).

Niin että hintaansa nähden: hyvä hankinta. 

Ja tässä vielä kuva omista, kulahtaneista kengistä. Paljon näillä on talsittu mutta vielä on kilsoja edessä, jos meinaa noiden mainosten mukaiseen kuntoon...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti