sunnuntai 12. elokuuta 2012

Testi: Verruxin syylänpoistoaine

Pitkän aikaa sai syylä viettää aikaansa vasemman käteni pikkusormen ylimmäisessä nivelessä, kunnes kyllästyin siihen. Päätin ostaa syylänpoistoainetta apteekkireissulla. Oikeasti syylät pitäisi poistaa heti niiden ilmettyä, sillä ne tarttuvat helposti. Syylät ovat harmittomia mutta turhia kylkiäisiä käsissä tai jaloissa.

Verruxin geeliä laitetaan kaksi kertaa vuorokaudessa syylän päälle. Se muodostaa siihen kalvon, joka poistetaan ennen kuin uusi kerros lisätään. Yhtenä vaihtoehtona olisi ollut niin sanottu jäädyttämispoisto. Mutta koska sekin on vieras juttu minulle ja maksoi melkein 30 € siinä missä Verruxinin sai 7 €:lla, niin valkkasin tämän halvemman lääkkeen.

Verruxin geeli osoittautui yllättävän juoksevaksi. Oli vaikea saada sitä pysymään syylän päällä. Sitä valui pitkin sormea ja yritin kuivata ylimääräisen, huonolla menestyksellä. Jo toisena hoitopäivänä ihon pinta oli sen verran rikki, että aineen laittaminen karvasteli ja pisteli ihan mielettömästi. Kolmantena päivänä en enää hirvinnyt geeliä laittaa.

Ja mikä on hoitotulos: syylä näyttäisi olevan paikoillaan mutta sormen iho on kuin pommin jäljiltä. Toivottavasti iho vielä joskus umpeutuu eikä jää kovin isoa arpea. Tämän kokeilun perusteella en suosittele Verruxin sormenpoisto....eikun siis syylänpoistolääkettä.


6 kommenttia:

  1. Etkös ole kokeillut luonnonlääkettä eli aamusylkeä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos huolenpidostasi, Sammakko. Ainakaan kertasylkäisy ei auttanut...

      Poista
    2. Kokeilepa kuukauden ajan joka aamu ja laita sitten uusi kuva.

      Poista
    3. Syylän paranemista odotellessa voisit toki postata jotain tänne - aika pitkä väli jo edellisestä...

      Poista
  2. Sylkyhoito on meneillään. Haittaako, jos on ehtinyt pestä hampaat ja käyttää Pepsodent-sylkyä? Koitan parantaa postaustahtia...

    VastaaPoista
  3. Hei! Joten mikä on viimeinen suosituksesi? :)

    VastaaPoista