maanantai 17. syyskuuta 2012

Testi: Wartner Jäädytyshoito syylille

Koska aiemmin testaamani syylänhoito ei tuottanut tulosta, tartuin järeämpiin aseisiin eli jäädytyshoitoon. "Sillä lähtee varmasti", totesi työkaverininkin, joka oli poistanut pojastaan syyliä jäädytyshoidolla.

Wartner Jäädytyshoito -pakkaus oli aika kallis, noin 30 €. Mutta ajattelin sen olevan sitäkin tehokkaampi. Sisällä olikin hoitotarpeet useampaan poistokertaan. Ohjeesta kävi ilmi, että hoito voisi olla kivulias, mikä pisti harkitseman asiaa vielä kerran. Päätin kuitenkin ryhtyä leikkiin. Hoito tosiaankin pisteli vähän mutta ei sietämättömästi.

Hoidossa jäädytettyä vahtomuovipalaa pidetään parikymmentä sekuntia syylän päällä. Tämän seurauksena syylän alle muodostuu vesikello, joka sysää syylän tiehensä. Näin siis teoriassa. Käytännössä minulla on nyt somessani syylä ja sen alla vesikello. Molemmat istuvat kuin tatit sormessa kiinni.

Viikonloppuna ensimmäisestä hoitokerrasta tulee kaksi viikkoa ja silloin on lupa yrittää uudestaan. Parhaassa tapauksessa yksi hoitokerta riittäisi. Mutta nyt ei.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti