lauantai 16. kesäkuuta 2012

Ifolor-kirja saapui!

Pääsiäisen tienoilla päätin vihdoin ryhtyä tuumasta toimeen ja tutustua tarkemmin Ifolor-kirjan tekemiseen. Yksi sykäys tähän oli se, että niiden mainostettiin olevan tarjouksessa: - 20 %. En tosin tiennyt kirjojen oikeaa hintaa mutta tarjous on tarjous ja siihen on syytä tarttua.

Päätin tehdä kirjan lahjaksi ystävättärelleni, joka viettää nimipäiväänsä kesäkuussa. Koska noteeraamme aina myös nimipäviäjuhlat, ajattelin, että tässähän se. Voin kuvitella, että lahja on hänelle mieleinen, sillä ystäväni on varsinainen valokuvafriikki. Hän jopa teettää pinotolkulla valokuvia vuosittain. Sitä ei näinä digiaikoina monikaan jaksa tehdä.

Minulla on koneellani vuosien varrella otettuja kuvia, joita ystävättäreni ei ole edes nähnyt. Siis hänestä, hänen perheestään ja koirastaan eri tilanteissa otettuja kuvia. Nyt hän sitten saa ne kirjan muodossa.

Kirja saapui postissa 30.4. ja vaikka hyvää tiesin odottaa niin vieläkin paremmn sain! Suosittelen ehdottomasti. Itse olin valinnut noin 22 x 22 cm kokoisen kirjan kovalla ja kiiltävällä kannella. Sivut ovat 170 grammaista paperia. Sivuja on noin 30 kpl. Ja täytyy todeta, että esimerkiksi värit ovat todella onnistuneet. Ensikertalainen kun olin, niin laitoin huvikseni joka sivulle jotakin tehokeinoa ja clipart-kuvaa. No, tällaiseen viihdyttävään kirjaan ne sopivat, onhan joka sivulla eri teemakin. Tämän opuksen hinta on noin 28 €.

Mutta kaiken kaikkiaan: kehtaisi kyllä antaa muuksikin kuin nimmarilahjaksi. Eikä takuulla jää viimeiseksi tämän teokseksi tällä saralla. Teksisi jo mieli työstää muutamista matkoista vastaava...
Olen vähän suttaillut näitä kuvia, jotta ystävääni ei näistä tunnistettaisi. Niin ja nyt tämän jutun voi julkaista, kun lahja on tänään annettu.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti