torstai 14. kesäkuuta 2012

Maailman paras sisustuskirja

Kirjakerhot tyrkyttävät ja kirjakauppojen hyllyt notkuvat. Kirpputoreilla niitä riittää. Jokainen sisustulehti julkaisee omansa. Puhun nyt sisustuskirjoista. Niistä voi saada vinkkejä kodin sisustukseen mutta paljon niissä on myös sellaista, jossa oma silmä ei lepää.

Mutta jos todella haluat tietää, millainen SINUN sisustustyylisi, kannattaa sisustuskirja tehdä itse. Sen voi tehdä sähköisenä keräämällä netistä silmää miellyttäviä kuvia ja sijoittelemalla ne vaikkapa johonkin sivuntaitto-ohjelmaan. Paremman puuttuessa kuvia voi lätkiä ihan normaaliin word-tiedostoon, jonka voi sitten tallennetaa pdf-muodossa.

Eri huoneille - olkkari, keittiö, kylppäri - kannattaa tehdä omat sivunsa. Se auttaa homman hahmottamisessa. Jos vaikkapa on aikomus ihan tosissaan sisustaa kotinsa uudelleen.

Jos kotiin tulee sisustuslehtiä - tai niitä tulee ostettua - kannattaa niistä leikata talteen kaikki silmiä miellyttävät kuvat ja ihan vanhanaikaisesti liimata ne sopivaan vihkoon. Näin saat kasattua itsellesi juuri omannäköisesi sisustuskirjan. Tässä näytteitä omastani.

Ja leikekirjoja voi tietysti koota myös muista aiheista. Palataanpa niihin myöhemmin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti