lauantai 17. marraskuuta 2012

Asia on pihvi

 
Näin pimeään aikaan - ja myös valoisina vuodenaikoina - ihminen tarvitsee aika ajoin vahvistavaa ja proteiinipitoista ruokaa. Silloin tällöin on hyvä nauttia kunnon pihvi, jonka on ehdottomasti oltava naudan sisälihaa.
 
Pihvin reunoihin laitetaan pippurikerros. Paistamista varten lämmitetään rautainen pannu. Siihen nokare voita. Kun voi on kuumaa, laiteaan pihvi siihen sihisemään. Ja sitten paistetaan ja jos lopputulos on medium +, niin hyvä.
 
Kyytipojaksi pihville voi laittaa kevyen salaatin, esimerkiksi tomaatti-mozzarella -salaatin. Vähän hilloa, vuohenjuustoa, paahdettuja siemeniä tai vaikka kurpitsansiemenöljyä kaveriksi, jos kaapeista löytyy. Päälle voi kuullottaa hieman sipulia....
 
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti