maanantai 23. heinäkuuta 2012

Toppi vai floppi?

Ihan ensiksi tulee se fiilis, että jotakin tarttis tehdä. Sitten sitä alkaa vilkuilemaan kaupassa lankahyllyä sillä silmällä. Sitten on jo pientä ideaa siitä, että mitä omilla taidoillaan voisi saada aikaiseksi. Ja se ei ole paljon se. Mutta siitä vaan puikko/puikot heilumaan ja antaa inspiraation viedä.
Ja näinhän sitä ei pitäisi tehdä. Viime aikoina olen oppinut, että projektisuunnittelu on kaiken a ja o. Mutta kun ei ole malttia, niin saattaa käydä kuten minulle usein: lopputulos ei kestä päivänvaloa. Niinpä kaivelin tämän käsityön kaapin uumenista tähän esiteltäväksi.

Valitsemani langat ovat mielestäni kauniita ja värit sointuvat hyvin yhteen. Topiksi tai liiviksi - joka tästä siis piti tulla - lanka on liian paksua tai käsiala liian tiivis. Alun perin taisin suunnitella tähän myös hihoja mutta niitä ei ole. Mutta jos tätä johonkin voisi käyttää, niin nuo "olkalaput" poistamalla tästä tulisi tyynynpäällinen. Tai jos pohjan ompelisi kiinni, niin tulisi kesäkassi : )

Helppo ja klassinen virkattu ruutu.

Nopeasti saa aikaiseksi monta ruutua...

Toppi vai floppi?

Kesäkassi? No ei.
Laitetaanpa työ takaisin kaappiin.

1 kommentti:

  1. Hmm.. mietinpä vaan mistä olet viime aikoina oppinut, että projektisuunnittelu on kaiken a ja o. Toisekseen, kävisiköhän "liivi" laattojen kantamiseen - koko näyttäisi aika passelilta?

    VastaaPoista