torstai 28. kesäkuuta 2012

Vahinkolöydöt kirppikseltä

Tein tänään tärskyt kaupungille kummityttöni kanssa. Paikaksi valikoitui kirpputori. Siinä sitten tuli itselläkin silmäiltyä tarjontaa. Ostospuuhissa en toki ollut, koska ajattelin pitää vähän shoppailutaukoa. Parin ensimmäisen askeleen otettuani silmiin osui alkuperäispakkauksissa olleita 1980-luvun puristelasiastioita. Tosi kivoja. Pää kymänä eteenpäin vaan...

Seuraavaksi bongasin kenkäparin, jota siltä seisomalta sovitin. Ja ei kaksi ilman kolmatta - siis kiilakantaisia, punospohjaisia kenkiä. Niitähän tuli jo tällä viikolla hankittua kaksin kappalein, eli parein. Ne maanantaina ostetut olivat mustia. Tällä kertaa mukaan lähtivät punaiset. Ihan pitämättömät ja hinta naurettavat 3 €.


Minulla on laukkuongelma. Useita vuosia päivittäin mukana kulkenut Samsonite on alkanut osoittaa hajoamisen merkkejä. Vetoketju toimii vain yhteen suuntaan ja ompeleetkin alkavat purkautua. Tuollaista pikkunäpsää laukkua en kuitenkaan ole kaupoista löytänyt. Netistä kyllä jotakin...mutta en tarpeeksi hyvää vastinetta.

No nyt löytyi kirppikseltä aika kiva kesälaukku "Lähes käyttämätön!", kuten hintalapussa luki, merkki Kipling on entuudestaan tuttu. 7,50 € hintaa pidin vähän kalliina. "Hölmö ei ole se, joka pyytää, vaan se, joka maksaa.", kuten kuulin myyjän sanovan edelläni olleelle maksajalle samalla kun ihailin uutta tulevaa kesälaukkuani kassajonossa.

Matematiikka ei ole vahvinta osaamistani mutta sain ynnättyä, että ostosten loppuhinta olisi 10,50 €. Kuitissa loppusumma oli 6,95 €. "Hölmö ei ole se, joka laskee oikein, vaan se, joka laskee väärin", ajattelin. Tämä ylimielisyys varmasti kostautuu vielä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti