perjantai 29. kesäkuuta 2012

Kuntokuurilla

Mitenkähän tässä näin kävi: hieroja suositteli ystävättärelleni kuntosaliharjoittelua ja nyt, pari viikkoa sen jälkeen, MINÄ olen kuntosalin asiakas. Ehkäpä saan jossakin vaiheessa ystävättären treenikaveriksi. Näin olisi tarkoitus. Hän siirsi alkamistaan niinkin ontuvan selityksen kuin Barcelonan loman vuoksi. Buenos dias, kyllä hikoilla voi kuntosallillakin!

Oma "eka kertani" on siis tällä kertaa ohi ja täytyy sanoa, että kylläpä kannatti lähteä tavoittelemaan bikinikuntoa. Näyttäisi, että se on mahdollista saavuttaa se vielä ennen rantakelejä. Sen verran kylmää säätä on näille leveysasteille lupailtu. Mutta takaisin kuntosalille: harjoittelu oli jotenkin niin mukavaa ja motivoivaa. Ja hyvää täydennystä jo harrastamilleni lajeille, joista mainittakoon esimerkiksi hyötyliikunta. Niin ja kuntonyrkkeily. Kaksi tai kolme kertaa viikossa olisi tarkoitus toistaiseksi treenailla salilla. Jos ei vatsamakkarat saa sillä kyytiä, niin sitten...ne ovat pysyvää sorttia.

"Vartalosta on tullut naisen ansioluettelo", kertoo teksti Kodin Kuvalehden 13/2012 kannessa. "Koskaan ei ole liian myöhästä aloittaa", sanoi kuntosaliohjaaja. Joten siskot hoi, eiköhän pistetä CV:t kuntoon : )
Tässä otettiin alkulämppärit.

Näitä tuli nosteltua...ei ihan kaikkia kylläkään

Tällä laitteella löytyi kyljistä ihan uusia lihaksia.
 Kuvat: Kuntokeskus Kuntoykkösen nettisivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti