sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Lauantai-illan lohisalaatti

Eilen oli tällainen päivällisen / iltapalan yhdistelmä:

Salaatti pestiin ja lingottiin kuivaksi. Tämä Ikean salaattilinko on hyvä ja halpa.
Punasipuli ennen pilkkomista

Lohifileen paloittelin ja marinoin jo päivällä. Marinaadiin laitoin hunajaa, sweet chili-kastiketta, suolaa ja murskattua punapippuria. Öljyä paistamiseen.

Siinä ne kypsyy.

Siemensekoitus paahtumassa.

Kylmät osat täällä jo odottelevat seuraa.
Napsakoita pikku tomaatteja.

Siemenet valmiina. Superfoodia.

Jääkaapista löytyi marinoituja oliiveja.

Paistetaan voissa vähän halloumia.

Hyvin paistuivat.

Sattui olemaan pinaattia, sitä vähän sekaan kypsymään.

Ja siinä se on. Tuo vasemmalla oleva lohipala ei ole palanut, ei varmasti. Näyttää vain siltä.
Oikeasti se on punasipulia.

Alashuuhtomiseen punaviiniä.
Bon Appetit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti